fbpx

Scrisoare către acționari

rudi albnegru

Dragi acționari,

Au trecut 5 ani de la lansarea oficială a Roca Investments.

În lumea tradițională a companiilor de private equity, durata standard de viață este de 8-10 ani, ceea ce ar sugera apropierea sfârșitului unui ciclu. Cu toate acestea, Roca Investments se află încă la început de drum și într-o etapă timpurie a existenței sale, iar obiectivele cu adevărat ambițioase abia acum urmează să devină vizibile.

În cei 5 ani de activitate, Roca Investments a reușit 5 runde de majorare de capital, care au totalizat 43.63 milioane euro, a semnat 20 de tranzacții și a finalizat 2 exit-uri.

Evaluarea Roca la 31 decembrie 2022 a ajuns la nivelul de 78.10 milioane euro, ceea ce corespunde unui randament în an al portofoliului de 16.55%, în timp ce IRR de la înființare până acum este de 39.23%. Chiar dacă sumele pe care le administrăm devin tot mai mari, rămânem fideli promisiunii de a asigura randamente de peste 16%, chiar și în ani dificili precum acesta, cu inflație, război și variații mari de preț.

 

 

43.63mil
Capital atras în 5 ani

 

 

 

€78.10mil
Evaluare curentă

Formula ROCA pentru valoare adăugată

Astăzi, Roca Investments este recunoscută ca fiind cea mai dinamică companie de private equity din România. Într-o eră a agilității, a fi dinamic nu înseamnă doar să efectuezi 3-4 tranzacții pe an, ci și să te adaptezi din mers la multiplele schimbări cu care ne confruntăm.

Modelul de business a evoluat pe parcursul celor 5 ani, am tatonat mai multe abordări și mai multe sectoare de activitate. După ce am survolat piața de distress, pe cea de growth, ne-am stabilizat asupra unei zone cu mare potențial. Roca este astăzi o companie de private equity pe modelul buy and build, cu specific de acționar majoritar, care s-a specializat pe preluarea companiilor antreprenoriale de dimensiune medie, aplicând o strategie transformațională și de consolidare, cu scopul de a oferi acestora perspectiva de a deveni lideri regionali în sectoarele în care activează, în contextul unei abordări bazate pe sustenabilitate.

Modelul nostru pleacă de la ramuri economice strategice sau cu potențial de creștere neexploatat încă, în special pentru piețele externe, și care apoi selectează acele verticale în care consolidarea nu a intervenit încă sau este abia în curs de formare.

Astfel, trecerea la modelul bazat pe holdinguri specializate a adus de la sine și un shift dinspre orientarea financiară-investițională către cea bazată pe îmbunătățirea performanței operaționale, prin procese, digitalizare și dezvoltare tehnologică.

 

 

 

 

 

16.55%
Randament 2022

Acest mix de investitor financiar, combinat cu know-how strategic poziționat la nivelul holdingurilor, are rolul de a consolida și de a transfera bune practici, de a crea adevărate platforme funcționale. Investim în companii mature în care ne asumăm preluarea managementului, formarea unor echipe noi, pe care le susținem. Fundamental, suntem o organizație creatoare, suntem o companie care formează și consolidează alte companii, o echipă care creează și formează alte echipe.

De-a lungul anilor, a fost mereu esențial să descoperim cea mai eficientă abordare, care să genereze cele mai bune rezultate în companii. După ce am experimentat diverse metode, de la micro-management până la autonomie totală, am înțeles că rolul nostru principal este să identificăm omul potrivit la locul potrivit, să-i oferim sprijinul și resursele necesare pentru a-și valorifica talentul, vocația, experiența și cunoștințele. Trebuie să stabilim un echilibru funcțional între autoritatea delegată și responsabilitatea asumată, între autonomia la nivel local și integrarea companiei în structura de grup.

Împreună elaborăm strategia, menținem legătura cu toate aspectele operaționale ale companiei, dar nu interferăm în mod nepotrivit cu activitatea membrilor echipei. Ne asumăm un rol de membru în consiliul de administrație, care implică și responsabilitatea de a cultiva și dezvolta talente și culturi organizaționale.

Prin această abordare, ne străduim să creăm o cultură propice pentru dezvoltarea unor lideri și pentru ca organizația să atingă obiectivele propuse, în beneficiul tuturor părților interesate. O cultură care se bazează pe principii sănătoase și reguli simple. Această cultură transcede cercul imediat – al managementului companiilor, și se bazează pe consolidarea valorilor în întreaga echipă a acestora.

 

 

Fundamental, suntem
o organizație creatoare,
o companie care formează și consolidează alte companii,
o echipă care creează și formează alte echipe.

 

Avantajul competitiv Roca Investments

1. Suntem parte din ecosistemul antreprenorial local și înțelegem dificultățile, nevoile și cultura antreprenorilor. Modelul nostru de business este un proces transformațional, inclusiv din punct de vedere al mentalității, deoarece este dificil să schimbi o cultură pe care nu o înțelegi.

2. Avem acces la companii, la un pipeline de oportunități, fiindcă acționăm la “firul ierbii”. În fiecare an vedem zeci de companii, ne întâlnim cu sute de antreprenori. Suntem pe teren, nu doar în spatele calculatorului. Evităm tranzacțiile competitive, fiindcă alegem să ajungem înaintea altor fonduri, decât să licităm contra lor.

 

 

Modelul nostru de business este un proces transformațional, inclusiv din punct de vedere al mentalității.

Înțelegem dificultățile, nevoile și cultura antreprenorilor.

 

3. Suntem specializați în companii antreprenoriale de dimensiuni medii și ticket-uri de investiții cuprinse între 10 și 25 milioane de euro și finanțări prin LBO. Am descoperit nevoia de succesiune a primei generații de antreprenori de după ’90, care au ajuns sau se apropie de vârsta pensionării. Cea mai mare parte dintre aceștia nu au o soluție viabilă de succesiune în familie, iar până nu demult nici nu și-au pus problema unui exit. Nevoia apare rapid, iar soluțiile de a-i înlocui, cu o perioadă de tranzit foarte scurtă, nu sunt tocmai la îndemâna fondurilor tradiționale. Nu poți transforma o companie antreprenorială direct într-o corporație. E nevoie de o structură intermediară, artizanală. Am dezvoltat abilitatea de a “repara avionul din zbor”, să începem procesul transformațional încă din perioada due-diligence-ului, să găsim această formulă artizanală și să o facem să funcționeze.

Specifiul acestor companii este că au un produs solid, însă din punct de vedere operațional, aceste companii sunt dependente de fondatorul lor, cel care a dezvoltat un sistem tip one man show, și care limitează potențialul de creștere a companiei în viitor. Pentru înlocuirea eficientă a acestuia, nu este nevoie doar de o persoană, ci de o întreagă echipă, care să-și asume un întreg proces transformațional.

 

 

Am dezvoltat abilitatea de a “repara avionul din zbor”, să începem procesul transformațional încă din perioada due-diligence-ului, să găsim această formulă artizanală și să o facem să funcționeze.

 

Despre primii 5 ani

Fiind un moment aniversar, simt nevoia de a reparcurge evenimentele principale care compun imaginea Roca Investments de astăzi.

Deoarece la începutul anului 2018 nu dispuneam nici de resurse financiare, nici de un track record, am fost nevoiți să urmăm o cale neobișnuită, fără legătură cu un traseu clasic. Prin urmare, parcursul nostru a fost sinuos și plin de improvizații, bazat pe inovare și adaptare rapidă. În această zonă de creație, procesele trial and error au dus implicit la greșeli și eșecuri, dar le-am folosit pe deplin pentru a învăța și pentru a ne dezvolta competențele.

În martie 2018, împreună cu partenerii mei din Impetum, Andrei, Andreea și Vasile, am reușit să atragem alături de noi doi investitori de calibru, cu o reputație excelentă: familia Pavăl (Dedeman) și Dan Șucu (Mobexpert). Împreună, am lansat Roca Investments cu un capital de 4,5 milioane de euro, probabil un record în materie. Valoarea acestui capital nu trebuie privită doar în esența ei economică, ci, mai ales în acel moment, valoarea încrederii într-o echipă care pornea la drum după o etapă de criză prelungită în economie era mult mai mare.

Din acești bani, am efectuat trei tranzacții: două care s-au dovedit total neinspirate (S-karp și Tremot) și o a treia (Frigotehnica), care a fost elementul declanșator și boost-ul de care aveam nevoie pentru a știi ce avem de făcut. Am învățat foarte mult atât din experiențele pozitive, cât și din cele negative.

 

 

 

În 2018, procesele trial and error au dus implicit la greșeli și eșecuri, dar le-am folosit pe deplin pentru a învăța și pentru a ne dezvolta competențele.

 

€4.5M
capital inițial, 2018

 

1/3
Tranzacții reușite

În același an, în luna noiembrie, când deja deveniserăm mai mult decât o poveste și un plan de afaceri, am reușit să atragem alți opt investitori și să majorăm capitalul cu încă 9 milioane de euro. Această rundă a fost marcată de intrarea în acționariat a Theodorei Popa (Transavia), a diviziei de investiții a Băncii Transilvania, a lui Ferenc Korponay, Adolf Bâclea, Cristi Pop (Animax) și Eos Next Capital.

În 2019, am făcut investiții importante în companii mature aflate în diverse forme de dificultate, cum ar fi Electroplast Bistrița, Romcargo Maritim și RDF Arad. Astăzi, RDF este un holding național, de 10 ori mai mare decât era în momentul investiției, Electroplast este o companie sănătoasă și profitabilă pe care am ajuns să o deținem integral, iar din Romcargo am ieșit la finalul anului trecut, obținând un profit de 3 ori mai mare decât suma investită.

În 2020, într-un moment extrem de nepotrivit pentru etapa în care ne aflam, pandemia a izbucnit și a fost impus lockdown. Majoritatea investițiilor noastre erau încă în stadiul incipient. În planurile noastre mizasem pe o „pistă de decolare” mai lungă, pe mai mult timp de a implementa deciziile noastre strategice.

Ne-am mobilizat și am solicitat acționarilor existenți o nouă rundă de majorare de capital de 50%, iar aceștia ne-au răspuns pozitiv. Acest lucru ne-a oferit boost-ul moral de care aveam nevoie, dar și un nou milestone: 18,5 milioane de euro capital. Am considerat că atunci când toată lumea frânează, ar fi bine ca noi să accelerăm. Când lumea încă nu se întorsese la birouri, noi călătoream prin Piatra Neamț, Tecuci, Satu Mare, Botoșani. În 2020 am semnat alte 5 investiții: Bico, Artesana, CAHM, Mecanex, Piscicola, toate pe model de growth.

Anul 2021 a fost deosebit de important pentru Roca Investments. Pe de o parte, am realizat primul exit: cu inima strânsă, ne-am despărțit de cea care a fost prima noastră dragoste adevărată, Frigotehnica. E clar, unul fără celălalt nu am fi realizat ce am reușit împreună. Adevărul e că pentru a duce compania mai departe, după ce am stabilizat business-ul și am readus compania în zona profitabilă, era nevoie de un investitor strategic. Exitul a validat modelul nostru de business în fața acționarilor, practic a “închis cercul”.

Pe de altă parte, anul 2021 a fost anul în care am descoperit marea nevoie de soluții de succesiune în economia românească și am reușit să înregistrăm Roca Management la ASF, ca Administrator de Fonduri de Investiții Alternative (AFIA). În ultimele luni ale anului, am preluat pachetele majoritare la RDF, la Sarcom și la Bico, după care am înființat cele două holdinguri.

 

10X
dimensiunea RDF

post-investiție

3X
profit vs investiție Romcargo

 

 

În 2020, am considerat că atunci când toată lumea frânează, ar fi bine ca noi să accelerăm. Când lumea încă nu se întorsese la birouri, noi călătoream prin Piatra Neamț, Tecuci, Satu Mare, Botoșani.

 

2022. Dincolo de cifre

Cele două semestre ale anului 2022 au fost la fel de diferite ca Berlinul de Vest față de cel de Est înainte de căderea zidului. În ciuda (sau poate datorită) inflației și a războiului, primul semestru a adus cifre record, beneficiind în special companiile care au avut o strategie bazată pe stocuri. Aceste rezerve nu au fost o opțiune strategică, ci o necesitate născută acum un an, când a apărut criza lanțului de aprovizionare. În al doilea semestru, valoarea acestor stocuri a scăzut brusc și puternic, iar dobânzile au crescut, tot brusc și puternic, erodând performanțele din primul semestru.

Dacă în primul semestru, companiile existente în portofoliu în care Roca Investments are o deținere majoritară au înregistrat o depășire a EBITDA cu 42% a bugetului și +29% față de aceeași perioadă a anului precedent, la final de an depășirea de EBITDA a rămas doar de +4%. În schimb, profitul net a fost erodat la 83% din ceea ce ne bugetaserăm la începutul anului, când nu am putut prevedea un impact atât de mare al majorării dobânzilor ce urmau să vină.

Cu toate astea, comparând cu aceeași perioadă a anului precedent, profitul a fost aproape dublu, 27.07M RON în 2022,  față de 15.74M RON la final de 2021. La aceste cifre se adaugă performanțele participațiilor minoritare și cele ale companiilor intrate în portfoliu în cursul anului 2022, EED, Dachim și Dial, a căror EBITDA cumulată a fost de 30.37M RON, iar profitul net 13.73M RON.

Dificultățile din lanțul de aprovizionare de la începutul anului au generat un trend de intensificare a achizițiilor și o politică bazată pe stocuri cât mai mari, în pofida variantei tradiționale on demand. Scăderea bruscă a prețurilor a afectat cu precădere companiile sănătoase, cele care au avut lichidități pentru a crea stocuri mari, în special RDF, Adidana, Bico. Pentru a reflecta impactul acestor scăderi de prețuri, pentru stocurile existe au fost create ajustări de valori de 23 milioane lei, sume ce nu sunt reflectate în tabelul alăturat.

 

Anul 2022 a fost
în primul rând
anul holdingurilor.

Anul 2022 a fost în primul rând anul holdingurilor, Roca Industry – înființat în decembrie 2021 și listat pe AeRO în ianuarie 2022, și Roca Agri RDF – format prin preluarea de către Roca Investments  a pachetului majoritar din RDF SA.

Ambele au parcurs etape importante de dezvoltare organică și prin tranzacții. Foarte importante sunt și tranzacțiile efectuate de Bico Industries în afara României (Republica Moldova și Lituania – în curs de finalizare), tranzacții ce reprezintă una dintre liniile strategice pentru noua direcție a modelului nostru de dezvoltare, companii din portofoliu ce se dezvoltă prin M&A internațional.

 

 

Scăderea bruscă a prețurilor a afectat cu precădere companiile sănătoase, cele care au avut lichidități pentru a crea stocuri mari.

 

 

Implicarea directă a lui Ionuț Bindea în Roca Industry și a lui Alex Savin în Roca Agri RDF este foarte importantă în construcția noii structuri.

Contribuția lor la dezvoltarea acestor holdinguri este decisivă, cu implicații pe termen lung, tocmai fiindcă dincolo de rolul de arhitecți ai acestor structuri autonome, ei asigură și implementarea viziunii și transferul de cultură. În spatele celor doi investment manageri se află o echipă completă, inclusiv o pepinieră ce pregătește manageri pentru provocările lumii moderne.

Ionuț și Alex sunt două personalități distincte, cu metode de lucru independente, dar care știu și pot să ducă la îndeplinire viziunea de dezvoltare a fondului, plecând de la aceleași valori care ne-au consolidat în echipă, sintetizate la noi de expresia „soul & skin in the game”. De-a lungul anilor, ei și-au asumat multiple roluri în funcție de nevoia momentului, iar convingerea mea este că ar face în continuare acest lucru, ori de câte ori ar fi nevoie.

Dincolo de performanțele celor două holdinguri, Electroplast SA și Romcargo Maritim sunt două companii din portofoliul Roca Investments care au avut performanțe istorice remarcabile. Dacă în Electroplast am înregistrat cel mai bun an din cei 30 de ani de activitate și am decis preluarea integrală a participației, la Romcargo Maritim am marcat exit-ul în luna decembrie, la trei ani după momentul investiției, cu un randament de 72% (IRR).

Anul 2022 a fost un an deosebit de important și în privința majorării capitalului. Din profitul rezultat în urma exit-ului din Frigotehnica, o parte a fost alocat pentru dividende – €5M. Deși erau primele dividende, ați acceptat în unanimitate convertirea acestora în capital social  și ați aprobat o nouă rundă de majorare de aprox. €20M. Vă mulțumim pentru aceste decizii și pentru participarea la această majorare.

Această rundă de aprox. €20M este o poveste ce se întinde pe mai mult de jumătate de an. Contextul a fost unul total nefavorabil – inflație mare, titluri de stat atractive, lipsa de apetit pentru investiții. Una era să atragi acești bani într-o bulă de încredere și de lichiditate, cu o economie în creștere și dobânzi la minime istorice, și cu totul alta este perspectiva de a atrage aceeași sumă într-un context cu inflație peste orice nivel întâlnit în ultimii 40 de ani și un război la 80 km de graniță.

 

 

Primele dividende acordate au fost în cuantum de €5M, iar acestea au fost convertite în capital social prin acceptul unanim al acționarilor.

 

 

 

2023, cu vântul în față

Anul 2023 se anunță un alt an dificil. Ne aflăm probabil la începutul celei mai prevestite crize din ultimii ani, o fragmentare a economiei globale, inflație, război, toate pe un fond de panică latentă, ce poate escalada oricând foarte rapid.

În filozofia noastră de business, influența lui Nicholas Nassim Thaleb joacă un rol important. Nu mă refer doar la principiul fundamental “skin in the game”, ci și la soluția de gestionare a contextelor ambigue,  când e clar că viitorul nu va fi o prelungire liniară a trecutului. În loc să încercăm să anticipăm evenimentele de tip “lebede negre”, suntem preocupați să creăm un sistem volatil moderat, să reușim să interpretăm corect semnalele timpurii și să construim mecanisme de adaptare rapidă la noile realități.

Faptul că aceste companii antreprenoriale în care am investit nu funcționau pe sisteme și procese clar definite face ca ele să poată gestiona mai bine dezordinea, adică să fie, în termenii lui Thaleb, mai antifragile. Istoric, ele au trecut cu succes prin mai multe unde de șoc. Ceea ce noi ne propunem este să păstrăm cât mai mult din această autonomie, iar centralizarea pe care o aducem să nu mărească riscul sistemic, fiindcă în aceste perioade nu există stabilitate fără volatilitate. “Volatilitatea nu este ceva ce trebuie eliminat, ci este un aspect al pieței care trebuie înțeles și exploatat.”

Plecând de la acest set-up, principalele obiective pentru 2023:

  • Chiar dacă este un an greu, ne-am propus ca la finalul anului, portofoliul să fie mai valoros și mai sănătos. O evaluare mai mare, dar și indicatori îmbunătățiți de profitabilitate netă, lichiditate și îndatorare.
  • Trecerea Roca Industry de pe piața AeRO pe piața principală a BVB. Operațiunea este prevăzută în a doua jumătate a anului și va fi combinată și cu o majorare de capital.
  • Integrarea companiilor din holdingul de agricultură și restructurarea lor pe domenii de activitate. O adunare și o reîmpărțire fundamentală, o trecere de la 4 companii multifuncționale la companii specializate fiecare pe câte o activitate: distribuție, trading, agricultură, procesare, logistică.
  • Identificarea unui nou domeniu de activitate ca pilon de dezvoltare viitoare, adică fundamentarea celui de-al treilea holding.

Când ne propunem aceste obiective împotriva tendințelor economice, ne bazăm pe o combinație de doi factori, cultivați în acești 5 ani de activitate. Este vorba de experiența echipei de management și de înțelegerea ciclului natural al performanței companiilor în perioada post-investiție.

 

Nu există stabilitate fără volatilitate. Companiile în care am investit au trecut cu succes prin mai multe unde de șoc.

 

 

Când ne propunem obiective împotriva tendințelor economice, ne bazăm pe experiența echipei de management și pe înțelegerea performanței companiilor în perioada post-investiție.

 

Experiența echipei este determinantă pentru succesul unei companii de PE, iar în cazul nostru, o coloană vertebrală a echipei e formată din membrii care s-au alăturat proiectului încă de la început: Luminița, Ionuț, Alex. Această continuitate și expertiză acumulată de-a lungul anilor ne oferă o bază solidă pentru a face față provocărilor din piață și a fi încrezători că putem să obținem rezultate bune în vremuri dificile.

În procesul de formare a echipei am pus întotdeauna accentul pe caracter și pe valori comune, pentru că de învățat o facem oricum împreună. Funcționăm într-o structură orizontală, care să faciliteze dezbaterea de idei.

În plus, am luat în considerare și faptul că există un ciclu natural în ceea ce privește performanța companiilor. În general, atunci când preluăm o companie, aceasta are nevoie de o perioadă de timp de 2-3 ani pentru a fi restructurată și optimizată. Doar după această perioadă se văd cu adevărat roadele procesului transformațional. Dincolo de o serie de “low hanging fruits” ce pot fi culese imediat dupa investiție, îmbunătățirile operaționale, retehnologizările, inclusiv (sau în special) schimbarea culturii, necesită o perioadă mai lungă pentru a fi resimțite și vizibile în cifre.

Astfel, așa cum Electroplast și Romcargo au atins un vârf în cel de-al treilea an, în următorii 2 ani urmează rândul unor alte companii să își atingă potențialul.

Despre următorii 5 ani

În ultimii 10 ani, rolul fondurilor de investiții, a companiilor de private equity a crescut tot mai mult atât la nivel mondial, cât și european. Acestea au devenit organisme determinante pentru geografiile în care investesc, fiind tot mai specializate în a atrage bani, a-i investi eficient și a îmbunătăți performanțele companiilor din portofolii. Rolul lor în economia fiecărei țări devine tot mai determinant. Decalajul dintre Vest și Est este însă nejustificat de mare. Cele 11 țări care formează blocul CEE reprezintă doar 1% din fondurile existente la nivel european, iar România are cel mai mic raport dintre sumele atrase de o țară și PIB-ul acesteia. Lipsa capitalului privat este o limitare de creștere a economiei și a consolidării IMM-urilor.

Acest decalaj între Est și Vest este totuși și o oportunitate de viitoare creștere, de migrare a resurselor în căutarea noilor oportunități. Cu siguranță, în următorii ani vor apărea jucători relavanți în această zonă a Europei. În PE, relevanță înseamnă în primul rând o dimensiune suficient de mare pentru a putea atrage investitori instituționali, iar în al doilea rând implică o activitate regională.

 

 

Obiectivul nostru declarat este să facem din Roca Investments o companie românească de private equity vizibilă pentru investitorii specializați din vestul Europei, fideli misiunii noastre de a investi exclusiv în companii românești, cu dorința de a crea campioni regionali prin extindere internațională.

Obiectivul nostru declarat este să ducem Roca Investments la acest nivel de relevanță: o companie românească de private equity vizibilă pentru investitorii specializați din vestul Europei, fideli misiunii noastre de a investi exclusiv în companii românești, cu dorința de a crea campioni regionali prin extindere internațională. Rămâne în continuare viabil obiectivul de a lista Roca la BVB în 2025, pentru a asigura lichiditatea acestei structuri ever green.

În încheierea acestei scrisori, vreau să reînnoiesc angajamentul ferm al echipei de management față de acest proiect. Avem încredere că prin pasiune și perseverență, prin învățare continuă și reziliență, vom contribui la dezvoltarea pieței de private equity în România, dar și în regiune. Vom ajuta la creșterea și consolidarea IMM-urilor, la dezvoltarea mai multor echipe de management, la formarea de branduri made in Romania, viabile pentru orice piață europeană.

Echipa noastră este dedicată total pentru îndeplinirea acestor obiective, cu responsabilitate și pasiune. Vom continua să fim atenți la oportunitățile care apar în acest mediu dinamic, urmărind să investim în mod inteligent și strategic, pentru a obține cele mai bune rezultate posibile pentru acționarii noștri.

A fi acționar Roca Investments înseamnă a face parte dintr-un ecosistem solid și dinamic, care are misiunea de a construi și dezvolta companii românești cu potențial de creștere și de a aduce valoare pe termen lung. Ca acționari, aveți un rol important în această misiune, fiind membri activi ai acestui ecosistem și o voce importantă care este ascultată.

Pe măsură ce ne continuăm călătoria de creștere și extindere a Roca Investments, suntem recunoscători pentru încrederea și sprijinul pe care ni l-au acordat acționarii și partenerii noștri, dar și pentru implicarea activă de-a lungul anilor în realizarea obiectivelor comune.

Vă mulțumim pentru susținerea neîntreruptă și pentru încrederea în Roca Investments și vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a atinge obiectivele noastre comune, pentru a aduce valoare reală tuturor părților implicate.

Să ne vedem cu bine,

Rudi Vizental

 

 

Suntem recunoscători pentru încrederea și sprijinul pe care ni l-au acordat acționarii și partenerii noștri, dar și pentru implicarea activă de-a lungul anilor în realizarea obiectivelor comune.

Articol din categoria: Scrisori catre actionari

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Alte articole...